Welkom op mijn website Graag wil ik mij even voorstellen mijn naam is Jolinde Bos, Ik ben al heel lang gek op honden en mijn droom was dan ook om later van dieren mijn beroep te maken. Met veel plezier heb ik daarom ook de opleiding dierenverzorging op het AOC- Terra in Groningen gevolgd. In het eerste jaar heb ik bij een dierenpension in Ydermade stage gelopen. Daar was ik veel met honden bezig (hokken schoonmaken, uitlaten, voeren e.d.) maar er waren ook katten en knaagdieren aanwezig die ik verzorgde. In het tweede jaar van mijn opleiding heb ik bij trimsalon Camienya in Delfzijl stage gelopen. Toen ik de trimopleiding ging doen heb ik ook nog stage gelopen bij trimsalon Yora in Noordlaren. Ik heb daar ontzettend veel geleerd en heb mijn stagebegeleidster gevraagd of daar ook een speciale opleiding voor was. Ze vertelde mij dat ze een opleiding hondentoiletteren had gevolgd.

Gediplomeerde hondentrimster

Mijn interesse was gewekt en ik ben in 2009  bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik met de opleiding begonnen. Tijdens de opleiding heb ik een aantal stageopdrachten uitgevoerd bij verschillende trimsalons. Daarnaast heb ik nog een extra workshop in Duitsland gevolgd bij een trimster die gespecialiseerd was in poedelvachten en meedeed aan wedstrijden met haar eigen poedels.

Ik heb mijn opleiding gehaald en ben nu mijn eigen hondentrimsalon gestart in 2014 in Groningen onder de naam “Trimsalon Kwiebus”. Deze heb ik vernoemd naar mijn eigen hond Kwiebus, een Cavalier King Charles Spaniël.
Een aantal jaren heb ik mijn salon in Groningen gehad maar naar ongeveer 3 jaar ben ik verhuist naar Peize en ben ik daar verder gegaan met de salon.

Mijn bedrijf staat geregistreerd bij de KvK met nummer 61003530 en mijn btw-nummer is NL002211861B52 .

Trimsalon Kwiebus is ook te vinden op www.hondentrimsalon-info.nl
Daarnaast kun je mij ook vinden als vriend van FarmFoodhttps://www.biofooddiervoeding.nl/